”Visar hur cyniskt de reagerar”

Debatt • Publicerad 4 augusti 2014

Jag läser 31/7 SDs syn på Kristianstadsbladets ledarskribenter. Kan det vara så enkelt att allt som går illa i Sverige beror på invandringspolitik?

Om det nu är så enkelt att hjälpa flyktingar i närområden, så föreslår jag Niclas Nilsson och Björn Söder att besöka dessa område, kanske arbeta ideellt för att visa sin goda sida.

Att jämföra kritik mot SD med judeförföljelser visar hur cyniskt de reagerar. Jag rekommenderar dem att läsa på. Det finns inga i Sverige som det är så synd om som SD?

Vilka sitter i sandlådan? SD anser jag. Deras smutskastning av ledarskribenter tyder på det. Vilka lägger ut dimridåer? SD anser jag.

Fortsätt skriv Mattias, Petter och Carolin. Hederliga som ni är! Inte för att jag håller med om allt ni skriver, men ni har medkänsla.

Inte någonstans hos SD kan man utläsa medkänsla för utsatta människor i krigshärjade länder. SDs hederlighet kan ifrågasättas, anser en hederlig väljare (inte SD).

Josefine Gustafsson
Agneta
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.