Bröllop

Familj • Publicerad 2 augusti 2004

På stranden i Juleboda den 31 juli 2004 mellan Henrik Fritzon och Helené Svensson, Degeberga. Vittnen var Torkel Kjellman, Hägersten och Marie Granlund, Malmö. Vigselförrättare var Lars Olin.

På rådhuset i Kristianstad den 31 juli 2004 mellan Lars Berger och Irene Ravasz, Kristianstad. Vittnen var Rune Nyman och Margaretha Bengtsson, Balsby. Vigselförrättare var Anna-Kerstin Larsson.

I Verums kyrka mellan Hans Holmquist och Jeanette Nilsson, Markaryd. Vigselförrättare var Carl-Erik Adolfson.

I Ålaboden Nya Stockholmsboden, Rigeleje, den 31 juli 2004 mellan Bengt Dahlqvist och Maria Dahlskog, Åhus. Vittnen var Johnny och Marie Magnusson, Malmö. Vigselförrättare var Anna-Kerstin Larsson.

På Karlins väg i Huaröd den 31 juli mellan Adam Sidenlund och Julia Stenberg, Skärholmen. Vittnen var Thomas och Marie Camnell, Stockholm. Vigselförrättare var Anna-Kerstin Larsson.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.