Annons

Födelsedagar

Familj • Publicerad 26 september 2003
Stefan Johansson
Stefan JohanssonFoto: 

40 år fyller den 29 september Jeanette Ljungdahl, Allarpsvägen, Bromölla. Hon är född i Malmö. Hon har läst distribution- och kontor på gymnasiet och ekonomisk linje på Komvux.

Hon arbetar på Tollo Linear i Kristianstad, där har hon varit i tre år. Tidigare har hon arbetat på Ifö Electric AB. Hennes intressen är att träna och att bowla. Dessutom är hon engagerad i dotterns fotbollslag, Ifö Bromölla IF, F12.

Annons

30 år fyller Stefan Johansson, Bäckaskogsvägen, Kiaby. Han är född i Kristianstad och växte upp på Hedentorp. Han är formsprutningstekniker och har gått en treårig industriell teknisk linje och en ettårig teknisk kompletterings linje.

Han har även läst webbdesign, CAD och multimedia samt ECDL (datakörkort). Han har tidigare arbetat på Scan Syd. Nu arbetar han nattskift på Nolato Alpha där han började 1994 på dåvarande LM Ericsson.

Hans intressen är familjen, data, spela gitarr och hemmabio.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons