Annons

Födelsedagar

Familj • Publicerad 17 september 2003
Åke Thomasson
Åke ThomassonFoto: 

65 år fyller den 18 september Åke Thomasson, Grönbetes vägen, Kristianstad. Han är född i Kristianstad och arbetar som vårdare på häktet i Kristianstad. Tidigare har han arbetat som kontorist på Österbergs Järnaffär och som kamrer på Vä och Tollarps Verkstads AB i Tollarp.

Sedan 1968 är han medlem i Siriusorden. Han har ett stort idrottsintresse och har börjat spela golf i Nosaby Golfklubb på äldre dar.

Annons

60 år fyller den 18 september Eva Eriksson, Ringvägen, Vinslöv. Hon är född i Oppmanna. Hon är utbildad som ekonomibiträde och arbetar som skolmåltidsbiträde. Hennes intressen är att pyssla i stugan, plocka bär och svamp och umgås med familj och vänner.

50 år fyller den 18 september Helena Blomstrand, Svabiska vägen, Kristianstad. Hon är född i Hyby i Malmöhus län. Hon har gått 3-årigt gymnasium i Malmö, läst tyska och företagsekonomi, säljutbildning, data-körkort samt tagit busskort.

Hon arbetar som försäljare på Diana Bildreportage AB i Vinslöv. Hon har tidigare varit kanslist på Bilregistret, arbetat på länsstyrelsen i Malmö, som folkbokförare i Ystads församling, som kanslist på Kristianstads kommun och Kristianstad Läns landsting, som demonstratis och försäljare, som intervjuare på Call Center, som tv-avgiftskontrollerare och som rådgivarassistent.

Hon är kassör i Vä:s s-förening och suppleant i distriktsfullmäktige.

Tidigare har hon varit engagerad i många olika föreningar och nämnder, till exempel bostadsrättsföreningar och konsumentnämnden.

Hennes intressen är att påta i trädgården, att sticka till sig själv och andra, att läsa, åka motorcykel och att resa. Hon firar födelsedagen i Amerika med kusinen och sin familj.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons