Ingvar Stihl, 70 år

Den 14 maj fyller Ingvar Stihl, Rickarum, 70 år.
Familj • Publicerad 13 maj 2008

Han är född i Äsphult och efter några år köpte föräldrarna en gård i Rickarum och flyttade dit. Han gick på Osby Lantmannaskola och gjorde sin värnplikt som telegrafist på K3 i Skövde.  

1959 övertog han föräldragården med mjölkproduktion och grisar, han har nu övergått till köttproduktion. 1960 gifte han sig med Gun-Britt, född Johnsson.  

Ingvar Stihl är medlem i Nävlinge-Rickarums missionsförsamling, han har sjungit i Rickarums manskör från starten och gör så än. Han har tillhört Tollarps Hemvärn i 40 år, varit ordförande i bygdens LRF-avdelning, suttit som nämndeman i Kristianstads tingsrätt och är aktiv i Vinslövs Bygdedansare.  

Han har tre barn tillsammans med sin hustru: Pär, Lena och Carina, som är bosatta med sina familjer i Hässleholm, Göteborg och Jönköping.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.