unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Årets glögg kommer från Marrakech

Mynta, grönt te och en touch av Orienten är smakerna när Blossas årgångsglögg nu landar i Marockos hjärta, Marrakech.
Foto: Susanna Blåvarg

Torget Djema el-Fnaa i Marrakech är fullt av liv. Ormtjusare, gycklare, matstånd och försäljare som säljer gudomlig färskpressad apelsinjuice. Runt torget ligger kaféerna som säljer traditionellt och friskt myntate med massor av av färsk mynta. Det är detta te som inspirerat glöggmakarna.

– Det gröna teets strävhet gifter sig med sötman från glöggen vilket ger den ett trevligt avslut. Myntan i sin tur bidrar med en ton av friskhet som svarar upp mot det söta, säger Åsa Orsvärn, Chief Blender för Blossa i ett pressmeddelande.

Åsas tips för en trevligare Blossa 20-upplevelse:

Garnera gärna glöggen med färska myntablad

Passar att blandas med ett torrt mousserande så som champagne, cava, cremant, prosecco för ett ännu festligare alternativ

Glöggen kan avnjutas både varm som kall