Feature

Årets färg för 2020 är gryningsmjuk

Feature Artikeln publicerades

Inspirerade av gryningshimmelns skönhet, har Nordsjös kulörexperter utsett den mjuka och dämpade gröngrå kulören Tranquil Dawn till årets kulör 2020.

– Människor vill visa mer omtanke, vara lekfulla, söka efter mening och vara kreativa. Dessa önskningar utgör grunden för årets kulör och våra fyra kulörpaletter som innehåller både dämpade och mer lekfulla kulörer, säger Ann-Charlotte Linde, Colour Manager på Nordsjö.

Det är företagets kulörspecialister som varje år samlar ett antal internationella designers för att diskutera de trender som kommer att påverka oss det kommande året och omvandlar vad de kommer fram till i en kulör, för 2020 den mjuka och dämpade grågröna kulören

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.