GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Måla snyggaste pumpan

Pumpafigurer måste inte vara läskiga monster. Att måla med tuschpennor, och använda papper och lim är ett enkelt sätt att göra fina pumpor utan att behöva skära med kniv och ta hand om det kladdiga innanmätet.
Publicerad 24 oktober 2018 • Uppdaterad 27 oktober 2018
Pumpalyx i grått och guld.
Pumpalyx i grått och guld.

Var kreativ med färger och former, att måla pumpor kan bli snyggt. Du kan välja vilka pumpor du vill och se till att ha olika storlekar på penslar.

Fint med stora och små pumpor i nyanser av grått.
Fint med stora och små pumpor i nyanser av grått.

Vi har valt rester av vanlig väggfärg som grundfärg. Du kan självklart också använda hobbyfärg från pysselbutiken. Glitterdetaljerna är gjorda med spraylim och sedan pudrade med glitter.

Tänk på att låta pumporna torka på en yta där de inte fastnar i underlaget om du har målat på undersidan.

Källa: Blomsterlandet

Hur ser din pumpa ut? 🎃🎃🎃 Mejla din läsarbild till oss på webbredaktionen@kristianstadsbladet.se

Maria NilsonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.