GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tävla om nya boken Regnbågsmat!

Publicerad 24 oktober 2018

Tillsammans med Norstedts tävlar vi ut två ex av "Regnbågsmat För ökad energi och hållbar hälsa” av Annika Panotzki.

Naturens skafferi innehåller ett spektrum av färg och form att inspireras av. I ”Regnbågsmat” möter du ett hållbart sätt att leva, tillaga och äta mat, där man kopplar samman kroppens ursprungliga visdom med vår moderna livsstil.

Foto: Magnus Ragnvid

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla om ”Regnbågsmat” är att skicka ett mejl eller kort till: Open/Kristianstadsbladet, 291 84 Kristianstad. Mejla till: opentavling@kristianstadsbladet.se. Märk mejlet eller kortet med ”Regnbågsmat".

Senast den 20 november behöver vi ditt svar.

Vinn vegetarisk kokbok!

Nu har du möjlighet att vara med och tävla om två ex av nya kokboken "Vegan 100”. Precis som titeln säger, får du 100 härliga recept på spännande vegansk mat.

Gaz Oakley aka Avant-Garde Vegan, var tidigare köttätare men bestämde sig för att testa det vegetariska köket. Som utbildad kock upptäckte han att det var överraskande lätt att få till stora smaker och starka färger i veganska rätter.

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla om ”Vegan100” är att skicka ett mejl eller kort till: Open/Kristianstadsbladet, 291 84 Kristianstad. Mejla till: opentavling@kristianstadsbladet.se

Märk mejlet eller kortet med "Lugn mage med grön mat".

Senast den 20 november behöver vi ditt svar.

P.S. Glöm inte att skriva din adress.

Moroccan Chickpea Omelette.
Moroccan Chickpea Omelette.
Foto: Simon Smith och Adam Laycock
My EricsonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.