GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tävla om ”Two faced” av Thomas Sekelius!

Publicerad 25 oktober 2018

Tillsammans med Bonnier Fakta tävlar vi ut tre ex av Thomas Sekelius sminkbok ”Two faced”.

Thomas är youtubern som slog igenom med sina personliga och inspirerande sminkvideor på nätet. I nya boken delar han med sig av sitt liv och erfarenheter samtidigt som du lär dig, hur du med hjälp av makeup, kan experimentera med ditt utseende.

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla om "Two faced” är att skicka ett mejl eller kort till: Open/Kristianstadsbladet, 291 84 Kristianstad. Mejla till: opentavling@kristianstadsbladet.se.

Märk mejlet eller kortet med "”Two faced”".

Senast den 20 November behöver vi ditt svar.

My EricsonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.