Annons
Nyheter

Ängeholm flyttar – till Hässleholm?

Ängelholms FF missade allsvenskan och har usel ekonomi. Pengarna från kommunen dröjer och nu hotar man att flytta klubben – till Hässleholm.
Nyheter • Publicerad 1 november 2011
Ängelholms FF – snart i Hässleholm?
Ängelholms FF – snart i Hässleholm?Foto: 

Det skiljer lite drygt sju mil mellan Ängeholm och Hässleholm. Men nu öppnar klubbledningen i Ängelholms FF för att flytta hela föreningen.

– Vi kan mycket väl flytta klubben till Hässleholm, det finns inga regler som säger att vi inte kan göra det, säger ordföranden Mats Karlsson till Helsingborgs Dagblad.

Annons

ÄFF missade allsvenskan och de sköna miljoner som ett avancemang hade inneburit. Man har blivit lovade hjälp från kommunen, men den hjälpen dröjer. Något som alltså – i alla fall i teorin – gör att Hässleholm kan bli aktuellt.

– Vi behöver hjälp av kommunen, men har inte fått några pengar ännu. Ser man inte Ängelholms FF som goda ambassadörer för Ängelholms varumärke har vi alltid möjligheten att flytta, säger Karlsson.

Återstår att se om det kan bli verklighet även i praktiken.

Mikael Hallqvist
Robin Nilsson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons