Nyheter

El Kabir mot Zlatan - "Löken" utanför truppen

Moestafa El Kabir börjar på bänken mot Milan medan David Löfquist fortfarande inte blivit uttagen att ens sitta på bänken. Mjällbyprodukternas serie A-äventyr skiljer sig från varandra.
Nyheter • Publicerad 28 januari 2012
Foto: 

Cagliari och El Kabir flyger från Sardinien till Milano för att möta mästarna AC Milan och Zlatan på söndagskvällen.

Tränaren Davide Ballardini har slipat taktiken inför mästarmötet på fotbollstemplet San Siro. Hans Cagliari kommer att täppa till bakåt, för snabbt slå om till anfall.

En taktik som passar den snabba och tuffa El Kabir.

David Löfquist får vänta på sin debut i Parma. När tränaren Roberto Donadonis lag mot Catania läckte ut på lördagen så saknades den förra Mjällbymittfältaren.

Löfquist har ännu inte ens fått sitta på bänken i Parma. Och enligt rapporter från Italien så jobbar lagledningen fortfarande på att utvärdera honom.

Löfquist Parma möter Catania klockan 18 på lördagskvällen. Medan El Kabir får vänta till söndag kväll 20.45 på sitt stormöte.

Maria Sällberg
Andreas Jemn
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.