Annons
Nyheter

Husqvarna-KFF ställs in: "Till 99,9 procent blir det så"

På söndag skulle Kristianstads FF få chansen att bryta sin dystra svit efter sommaruppehållet. Men stora mängder regn har gjort Vapenvallen i Huskvarna obrukbar.
Nyheter • Publicerad 28 augusti 2010
Foto: 

– Vi har fått beskedet att planen är under vatten och att den liknar en gyttjeplan, säger KFF:s lagledare Lars Levin.

Därmed kommer tränaren Peter Persson inte ta ut någon trupp till matchen.

Annons

– Nej, det kommer jag inte att göra. Men vi får mer information i morgon (läs i dag). Men till 99,9 procents säkerhet så ställs matchen in, det verkar komma mer regn där under lördagen, säger KFF-tränaren.

Om det mot förmodan skulle bli match ser allroundspelaren Ali Jasim ut att missa den. Smällen på vänstervaden mot Torslanda tog värre än befarat (Jasim blev utbytt i den 69:e minuten).

När kommer matchen att spelas i stället om den nu ställs in i morgon?

– Vi har pratat med Husqvarna om att spela den antingen nu på onsdag eller onsdagen efter. Det gäller att datumet passar båda lagen och att vi inte får för tätt till nästa match, säger tränaren.

Carl-Johan Liljedahl
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons