Nyheter

Kivuvus agent tror på Mjällby

Dominique Kivuvu är exalterad över att komma till Mjällby. Hans agent Maikel Stevens avslöjar för Kristianstadsbladet att mittfältaren är nära att lånas ut och alla turerna i affären. ”Mjällby har gett ett bra intryck, efter att de hörde av sig har det gått snabbt”, säger Stevens.
Nyheter • Publicerad 26 januari 2012

Mjällby träffade hemliga utländska fotbollspampar på ett hotell i Köpenhamn för ett par veckor sedan.

Nu visar det sig att det var storagenten Maikel Stevens som Mjällby träffade. Stevens företräder förutom Dominique Kivuvu storstjärnor som Arsenals Robin van Persie.

– Vi hoppas att affären snart ska vara avslutad och Dominique är glad över chansen att komma till Sverige, säger Maikel Steven.

Jagat över Europa

Mjällby har jagat efter en högklassig mittfältare över hela Europa.

– Detta är ett bra tillfälle för Dominique, i Mjällby kan han få chansen att komma tillbaka och visa sin klass, säger Stevens.

– Mjällby hörde av sig till oss för ett par veckor sedan, därefter har det gått väldigt snabbt. Men vi känner oss väldigt nöjda med Mjällby, detta kommer att bli väldigt bra, säger Maikel Stevens.

Mer problem

Kivuvu kom till den rumänska storklubben från Nec Nijmegen. I början gick det bra, men sedan sommaren har problemen tornat upp sig.

– Vi är säkra på att han har mycket mer att ge på den högsta nivån, ett halvår i Sverige sedan kommer hans namn vara hett i sommar, säger Stevens.

Mjällby har fått ett fint rykte i Europa efter Moestafa El Kabir och David Löfquists transfers till Italien.

– Ja, därifrån kan man gå vidare som spelare, det är en bra språngbräda i karriären, säger agenten.

INTERNAL INTERNAL
Andreas Jemn
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.