Nyheter

Nilsson lämnar Nosaby

Han var med i det Nosaby som i fjol gick upp i division II. Men något mer spel i Nosaby blir det inte för backen Daniel Nilsson. ”Jag bor i Tollarp så det faller sig naturligt att då spela i Tollarp”, säger Daniel Nilsson.
Nyheter • Publicerad 14 januari 2014
Ny klubb. Försvararen Daniel Nilsson spelar nästa säsong i division III-klubben Tollarps IF.
Ny klubb. Försvararen Daniel Nilsson spelar nästa säsong i division III-klubben Tollarps IF.Foto: Foto: Peter Åklundh

26-årige Daniel Nilsson var i princip ordinarie i Nosabys division III-lag i fjol. Men när nu Nosaby i år gör debut i i division II hänger inte Daniel Nilsson med på tåget. Ny klubbadress för Nilsson blir Tollarps IF. Nilsson bor i Tollarp och jobbar i Olofström.

– Så det är framförallt de anledningarna till att jag väljer spel i Tollarp. Jag känner många av spelarna i Tollarp, då jag har tränat inomhus med dem under ett par år, säger Daniel Nilsson.

Vad tror du om årets Tollarp?

– Visserligen har de tappat en hel del spelare, men jag tycker att de spelarna de har fått in ser bra ut. Så på det stora hela så tycker jag att det är ett bättre lag i år, säger han.

Vad kommer du att tillföra till laget?

– Förhoppningsvis lite rutin, sedan är tanken att jag ska spela som mittback också. Det ska bli kul, det har jag inte gjort sedan pojkåren, säger Daniel Nilsson.

Tommy Svensson i Tollarps sportteam är trots alla spelartapp, nöjd med hur truppen ser ut.

Dessutom har Sebastian Siversson gett klartecken till att fortsätta spela i Tollarp.

– Ja, han har sagt så. Så vi hoppas att han är med oss i år. Annars tycker jag att vi har en helt okej trupp, säger Tommy Svensson.

Mikael Hallqvist
Daniel Grozdanovski
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.