Nyheter

Robledo till Kasimpasa: "Kan bli klart i veckan"

När alla snackar om Moestafa El Kabir och Patrick Osiako – ja, då är det i stället en annan Mjällbyspelare som är närmast en övergång.
Nyheter • Publicerad 11 januari 2011
Robledo.
Robledo.Foto: Patric Söderström / SCANPIX

Mittbacken Juan Robledo, 31, är nära ett långtidskontrakt med den turkiska klubben Kasimpasa (Istanbul), jumbo i den turkiska högstaligan.

– Han är nere i Turkiet nu och träffar klubben. Juan har gjort det fantastiskt bra i Mjällby och vi kommer inte sätta några käppar i hjulet för en övergång. Det kan bli klart innan veckan är slut, säger Mjällbys sportchef Thomas Andersson-Borstam.

Även när det gäller andra Mjällbyspelare kan det hända saker inom kort. Super-etttanklubben Västerås SK är väldigt nära att skriva under ett låneavtal med Christopher Nilsson.

– De är väldigt nöjda med Christopher. Vi är överens med VSK och kontraktet skulle i så fall gälla ett år.

Christopher Nilsson, 20:

– Det känns väldigt bra. Jag tar ett beslut i veckan, säger 20-åringen.

Mjällby är också överens med Ifö/Bromölla IF, som för några dagar sedan värvade Johan Holgersson (Karlshamn) och Armin Feratovic, när det gäller Kim Thörnberg. Där skulle det dock vara en övergång och inte ett låneavtal.

Mjällbys Andreas Johansson reser till Motala på måndag för att träffa klubben i en vecka. Även där kan det bli en övergång. Dessutom tränar målvakten Simon Svensson med VMA.

Carl-Johan Liljedahl
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.