Nyheter

Westerberg till Halmstad

Jesper Westerberg är klar för Halmstad BK. Precis som Kristianstadsbladet tidigare har avslöjat fick högerbacken tillåtelse av den norska klubben att lämna för allsvenskan.
Nyheter • Publicerad 10 februari 2013
Jesper Westerberg.
Jesper Westerberg.Foto: 

– Vi är överens om att avsluta samarbetet och tackar Jesper för denna tiden och önskar honom lycka till, säger Lilleströms sportchef Torgeir Bjarmann.

Mjällby jagade också Westerberg. Men Kristianstadssonen valde att välja klubben som han inledde sin allsvenska karriär i.

Enligt uppgifter till Kristianstadsbladet var Lilleström inte förtjust i att släppa Westerberg till Mjällby efter att de betalat dem två miljoner kronor för högerbacken för ett år sedan.

– Vi hoppas så klart på "Jeppe", sa Mjällbys sportchef Tomas Andersson Borstam under helgen.

Då var Westerberg i princip klar för Halmstad. Det var Mjällby väl införstådda med.

Jesper Westerberg var enligt uppgifter i ytliga diskussioner med utländska klubbar fram till det internationella transferfönstret stängde 31 januari.

Nu blir det allsvenskan.

Maria Sällberg
Andreas Jemn
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.