Annons
Nyheter

ALLTID SÄMRE MED STÖRRE ENHETER

Nyheter • Publicerad 11 september 2003

NEJ Nu när alla gissningar snart tar slut, har jag också funderat. Varför har alla borgerliga partiledare plötsligt börjat "tycka om" kollektiv? Det var ju så förbaskat bra när Sovjetunionen upplöstes, men nu har de plötsligt ena foten i "pottan" igen. Hur blir det efter Europas förenta stater, vi är ju på väg dit. Mister vi svenska flaggan, fotbollslandslaget Tre Kronor?

Till historien hör, att länderna i Europa aldrig kommit överens, det visades senast i Irakkriget, eller tillbaka till hur de nordiska länderna har särats en gång. Så vill jag nämna hur ett massförstörelsevapen hittats i Irak – Saddam Hussein hade glömt en "flugsmäck" i sängkammaren när han flydde. Tänk efter innan ni röstar, hur många glada lagar har EU åstadkommit för dig personligen. Det måste bli ett klart Nej.

E-rik

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons