Annons
Nyheter

Återinför röda avgångar på Tivolibadet i sommar

Nyheter • Publicerad 25 juni 2002

Har under flera års tid tränat på Tivolibadet, minst två gånger i veckan. Det har varit bra för såväl kropp som själ.

Bäst under senhöst och förvår då det erbjudits massage från C4-skolan och Milnerskolan till en billig peng. Helskönt med arombastu på torsdagar och fredagar. Men nu har denna glädje försvunnit. Sedan tre veckor tillbaka har antalet ”badare” nästan upphört.

Annons

Jag förstår väl att vädret gör att folk ändrar vanor. Men skulle det inte vara till pass att man inom kommunen också ändrar sitt beteende, så att det finns dragplåster även under sommaren till badhuset.

Under vår och höst har det funnits ”röd avgång” som innebär halva priset före kl 11 nästan varje dag. Detta upphör nu när simskolorna har börjat och dessa pågår under förmiddagarna.

I övrigt är det helt tomt. Varför inte låta ”röd avgång” gäller efter kl 12 under sommaren så det kommer besökare till Tivolibadet resten av dagen. Jag skulle gärna se en sådan lösning.

Nu blir det istället så att man köper ett kort på Kantarellenbadet som gör att man får simma obegränsat antal gånger under sommaren.

I alla andra sammanhang så försöker säljaren dra kunder till exempel genom reor där folk kommer för att handla eller lockar med nedsatta priser. Varför gör inte kommunen något liknande på badhuset? Gissar att det kommer att stå tomt efter simskolornas övningar.

Vore bättre att anpassa sig och göra det möjligt för såväl trogna kunder som alla andra besökare att fortsätta med inomhusbad till ett konkurrenskraftigt pris.

MÅRTEN OHLSSON

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons