Nyheter

Avgå Odelstav!

Nyheter • Publicerad 7 mars 2008

ººDet är nog inte bara alliansen i Östra Göinge som kräver Annika Odelstavs (s) avgång. Vi är många socialdemokrater som kräver detsamma. Aldrig trodde väl vi socialdemokrater att vi skulle stödja oppositionsrådet Patric Åbergs (m) åsikter, men han är både duktig och kunnig sin ungdom till trots.

Äntligen någon som vågar säga ifrån hur fruktansvärt illa socialnämnden har skött sina åtaganden. Ett underskott på 12,5 miljoner kronor som Odelstav i princip bara rycker på axlarna åt.

Åberg anser att det är kommunalrådets uppgift att ingripa. Vi är många socialdemokrater som har bett Tommy Johansson (s) ingripa men ingenting har skett.

Inbilla dig inte Tommy Johansson att socialdemokraterna en gång till tar makten i Östra Göinge om du låter Odelstav fortsätta regera. Hon har totalt förstört den fina åldringsvård vi en gång hade.

Hon dök upp från ingenstans och var plötsligt med i den hetaste politiken, där hon halkade in via sin dåvarande sambo.

Låt oss i fortsättningen slippa henne i politiken. Snart är det val igen och då får då sannerligen inte socialdemokraterna våra röster.

Vi har fått nog säger flera socialdemokrater i Östra Göinge

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.