Nyheter

De röda verkar acceptera mördarna

V vill ta hem de svenska soldaterna från Afghanistan. Man verkar acceptera att terroristerna ska ha fritt fram att mörda och bomba. Särskilt flickskolor är ett favoritmål. De kan inte tänka sig att samarbeta med USA mot mord och diktatur. Hellre en taliban än en amerikan.
Nyheter • Publicerad 31 augusti 2010

Terrorn i och utanför Afghanistan finansieras med heroinförsäljning. 100 000 människor dödas varje år av terroristernas heroin. Lars Ohly (V) verkar inte ha några problem med det. Våra soldater riskerar sina liv för att skydda oss och Afganistans folk från brutala mördare – man vill säga som Olof Palme (S) "dessa satans mördare". Skydda oss och våra barn som riskerar att dödas av talibanernas heroin.

90 procent av allt heroin som finns i Sverige kommer från Afghanistan. Redan 2001 registrerades 354 dödsfall till följd av heroinmissbruk. 90 procent av 354=318 svenska ungdomar som dödas av heroin från Afganistan! Och dem vill kommunisterna att vi ska strunta i!

Nu ser vi att Ohly fått den röda röran på sin katastrofala linje i detta fall också. Har Mona Sahlin (S) ingen egen vilja?

Bo Eklund, Sösdala
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.