Nyheter

Ekologisk mat är alldeles för dyr

Nyheter • Publicerad 2 maj 2007

Tänkte bara säga vad jag tycker om all miljöpropaganda som har pågått på sistone!

Jag tycker det är bra att miljöhotet tas på allvar nu, men hallå... är det inte lite för sent egentligen?

Hur länge har vi inte smutsat ner miljön egentligen utan att ha ansträngt oss maximalt för att komma fram till bra lösningar förrän nu?!

Det är hemskt att det ska ta sådan tid för politikerna och forskarna att fatta att detta problem har funnits bra mycket längre än de kan ana!

Vidare vill jag också säga att all uppmuntran till att vi ska köpa ekoodlad mat och allt sånt, jag kallar det för rent skit!

Vill ni att folk och familjer ska köpa sådan mat, låt då priset ligga på samma nivå som alla andra matvaror! Det funkar inte att man låter priset vara högre samt att mängden samtidigt är mindre, bara en idiot går och köper sådant och tror att man gör en skillnad för miljön.

Jag kommer såvitt jag vet aldrig och då menar jag på fullaste allvar, aldrig att köpa ekologiska varor samt miljövänliga kläder/mat och dylikt så länge som priset är högre!

Nej, det ska vara lika dyrt/billigt som alla andra varor om det ska kunna göra nån skillnad!

YoYoMa

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.