Nyheter

För vissa betyder musik allt

Svar till "H.p" (18/3). Du skriver i din insändare att demokrati är något som inte borde tillämpas i musiksammanhang, utan bara i val av parti och regering.
Nyheter • Publicerad 19 mars 2008

Eftersom du tar dig tid att skriva en insändare så måste musik vara ganska viktigt för dig, eller hur? Vad är det så som säger att det är mindre viktigt för andra?

För vissa betyder musik allt, verkligen allt. Du skriver dessutom i slutet att du inte kan något om musik, men ändå anser du dig vara rätt person att bestämma om vi ska ha en jury eller inte. Du anser dig också kunna avgöra vilken låt som var bäst av Nordmans och Carolas. Du skriver också i din senaste insändare att rätt låt vann och dessutom skriver du att juryn är de enda som kan avgöra vilken låt som är "den rätta". Du kanske räknar dig själv som en jurymedlem? Nej, dina insändare verkar väldigt ogenomtänkta. Skriv en ny, eller ännu bättre, skriv om något annat!

Filippa Lindenbjär Knutsson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.