Nyheter

Förarglig taxehöjning

När kommunen för några år sedan införde lägenhetsavgift, utöver gundavgiften, så hette det att vi måste betala för kalkledningen från Kristianstad. Nu påstår Christer Vigren att alla rörledningar, reningsverk och vattenverk måste bytas ut.
Nyheter • Publicerad 28 mars 2008

Allt på samma gång? Har du hört talas om tioårs- eller femtonårsplaner? Du säger att det läcker ut 25 procent av allt vatten ni pumpar ut. Var då? I så fall skulle vi alla gå med gummistövlar på i byarna! Var har alla intäkterna från tidigare höjningar tagit vägen? Har de gått till arkitektritade pumphus med tjocka glasväggar - kostnad 900000 kronor! Eller till alla gatstenar du köpte in för 5000000 kronor? Tänk så bullrigt det har blivit i byarna - tack för det!

Att slösa med skattemedel är du väldigt duktig på, för du bor ju inte i denna kommun och bidrar inte med en enda krona. Men däremot kostar du oss väldigt mycket i form av lön, reseersättning och dina okontrollerade och horribla slöserier. Det finns viktigare saker det borde satsas på, som skola och äldrevård. När detta är perfekt stannar folk och folk flyttar till kommunen.

Visst, du har många idéer, en del är bra och en del är åt helskotta. Förresten så läste jag om miljösopor i Broby vid gamla kommunplatsen. Naturligtvis visste du ingenting om detta. Att skylla på andra visar vad du går för.

Till kommunalrådet Tommy Johansson (s) vill jag säga: Har du inte öppnat ögonen än, så är det lika bra att du tar Vigren i ena handen och Annika Odelstav (s) i den andra och lämnar över ert arbete till några som kan bättre. Som politiker behöver man ju inte någon utbildning, det har ni nu länge bevisat.

En mycket förbannad Göingebo

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.