Nyheter

HÄGRARNA KOSTAR MER ÄN DE GER

Nyheter • Publicerad 23 maj 2003

Svar till Berit Ekman. Angående våra numera berömda hägrar (pingviner), så självklart tycker jag också att det är de långfingrade som är ”tomma i bollen”, men nu var det ju inte det det handlade om utan våra valda representanter som ansvarar för hur våra skattepengar ska skötas.

Har man normal hjärnkapacitet så bör man väl kunna räkna ut att om man investerar och placerar något så skall det väl rimligtvis också ge någonting, precis som när man placerar i till exempel aktier.

Du ifrågasätter ”om vi inte ska ha något trevligt i den offentliga miljön” och självklart vill väl vi alla det, men det betyder väl inte att man ska kasta pengarna i ”sjön”!? Man måste väl kunna tänka ut var det kan vara riskfritt att spendera våra surt förvärvade skattepengar.

Väntar fortfarande på svar från ansvarige Åke Simonsson!

Tom i Bollen

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.