Nyheter

Jag flyttar!

Nyheter • Publicerad 20 april 2009

Jag och min man ska flytta från Kristianstads kommun vid första bästa tillfälle. Jag har växt upp här, men nu är jag rejält trött på politikernas idiotiska prioriteringar. För det första har jag jobbat inom omsorgen i två år, tills jag blev utslängd för ett par månader sedan eftersom jag snart blir inlasad.

Jag har själv inga barn, men tycker det är fruktansvärt att barnen inte ska serveras gratis mat i skolan, samtidigt som det läggs en massa pengar på ett onödigt, fult och svindyrt arenabygge.

Tänk om politikerna inte hade slösat skattebetalarnas pengar på sina dyra tjänsteresor och de fula "konstverk" som står utplacerade lite varstans i staden.Nej, fy! Att inte ens barnen ska få gratis skolmat. Nu har jag fått nog av den här kommunen.

Fått nog!
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.