Nyheter

Kämpa för ett levande Åhus

Jag sitter och läser Max Svenssons insändare (10/3) och kan verkligen läsa ut frustrationen mellan raderna. Själv är jag precis lika frustrerad, att en så liten grupp kan få möjlighet att förstöra för så otroligt många! Åhus har ju fått en fantastisk möjlighet till utveckling i rätt riktning.
Nyheter • Publicerad 11 mars 2008
ARKIV: lars ottosson
ARKIV: lars ottossonFoto: 

Nu när den lilla gruppen av människor lyckats jaga iväg sommarbandyn, är det dags att stå upp för bröderna Svensson och Mats Jönsson i deras kamp för beachhandbollen! Jag och min familj ingår i de som bor på Täppet, nära Kantarellen, födda på 1970-talet och har små barn som kommer få växa upp i detta paradis!

Vi är fullt medvetna om hur det är att bo mitt i smeten under "beachhandbollsfestivalen" och kan inte på något sätt se att de negativa sakerna kommer i närheten av det positiva som festivalen medför för Åhus året runt! Det som nu fattas är bara det nya badlandet. Varför inte lägga det där gamla centercourten för handbollen låg och bygg ihop det med Kantarellbadet. Det krävs ingen raketforskare för att se förträffligheten i det!

En ung familj på Täppet

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.