Nyheter

Nytt parti ska förändra svensk politik

Nyheter • Publicerad 13 maj 2002

Vad ska jag välja för parti i valet?

Svaret är enkelt. Inget av partierna i riksdagen är värda att satsa på. Det har de inte visat sig värdiga. Bara struntprat hit och dit. Lovar och lovar till nästa valperiod. Varför görs det inte nu på en gång? Mer personal behövs uppenbart i till exempel skola, sjukvård och polis. Då detta kommer på tal finns inga pengar. Till bredband, gåvor och invandrare finns alltid pengar.

Somligt får kosta vad som helst som gagnar regeringspartiet. Hur mycket är dock tabu. När statsministern åker på besök har han fickorna fulla med miljoner i gåva. Varför kan inte alla dessa pengar satsas i Sverige?

Svårt välja parti? Förändringar i svensk politik måste komma med ett nytt starkt parti. Ett parti som verkligen vill värna om Sveriges medborgare. Detta parti är SPI, Sveriges Pensionärers Intresseparti, som är största partiet utanför riksdagen fram till valet. Därefter ett parti iriksdag och många kommunalfullmäktige.

Namnet till trots är SPI inte bara pensionärer. Bli medlem och ta del av partiprogrammet, så bli valet lätt.

GUNNAR JÖNSSON

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.