Annons
Nyheter

ÖPPEN FÖRSKOLA FINNS ÄVEN I ARKELSTORP

Nyheter • Publicerad 26 september 2003

Jag är en arg mamma med tre barn. Jag läste insändaren om öppna förskolor från Marie, Christel, Eva, Bodil, Åsa och Inger den 20 september. Jag håller fullständigt med om att de måste få vara kvar.

Varför har ni inte bjudit in fler och tagit reda på fakta innan ni yttrar er om detta ämne?

Annons

Det finns en öppen förskola i Arkelstorp och i Vånga. Den i Arkelstorp har funnits i många år och bedrivs i scoutstugan i Arkelstorp. Vi är ett antal mammor, pappor och dagbarnvårdare som går dit. Vi slåss lika mycket som ni om att få vara kvar. Men hur ska vi kunna slåss om ni går ut i tidningen och säger att vi inte finns?

Vi finns i scoutlokalen varje måndag och onsdag kl 13-16. Dagbarnvårdarna öppnar och stänger, ordnar aktiviteter och fika. Ett tack till dem som kämpar på trots alla nedläggningshot och stora barngrupper.

Jag vill önska Kristianstadsbladet och ni som skrev insändaren välkomna dit. Även alla politiker som bara tänker på era pengar, inte vår framtid barnen.

Jessica Lennartsson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons