Nyheter

Pengar till badhus i Åhus eller ej?

Nyheter • Publicerad 20 december 2007

Vid kommunfullmäktiges sammanträde den 20 november angående Arenaprojektet informerade Bengt Gustafson om att "övriga investeringar i kommunen under denna period ej kommer att påverkas av beslutet angående en Arenainvestering", trots den stora investeringen på cirka 500 miljoner kronor.

I ett reportage i Kristianstadsbladet har Matti Stenrosen intervjuat Bengt Gustafson angående ett nytt badhus i Åhus och av tidningen framgår, att beträffande placeringen av ett nytt badhus i Åhus är frågan dock om utredningen har någon betydelse, då ett nytt badhus i Åhus får vänta i och med kostnaderna för arenan i Kristianstad .

Hur hänger dessa uttalanden ihop ?

Som svar till " En uppringare" i Jourhavande reporter så kommer nätverket att bedriva namninsamling vid Domus under fredagen kl 15– 17 och lördagen 11– 14.

Bo Nilsson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.