Nyheter

Stolt Bromöllabo

Nyheter • Publicerad 9 maj 2008

ººVi flyttade till Bromölla för snart två år sedan och stortrivs! Det känns så underligt att läsa en insändare som den skriven av signaturen "Förbannad Bromöllabo" (7/8). Den går inte heller att bemöta med argument, då den är en enda lång gnäll- och klagosång.

Jag kan bara säga att Bromölla är en välskött kommun, där nuvarande kommunalrådet, Åke Hammarstedt (s), styrt upp kommunens ekonomi, som tidigare var körd i botten. Tycker inte det är fel att en sådan förtroendepost skall vara välavlönad. Hur många av oss vanliga medborgare är lämpade att eller vill ta på sig ett så ansvarsfullt och utsatt uppdrag?

Även om vi tillhör en äldre generation gläder vi oss åt att det finns så många barnfamiljer i Bromölla och att kommunen satsar så mycket på nya bostäder, barnomsorg och skola. Vart vi än kommer i eller utanför Sverige talar vi med stolthet om att vi kommer från Bromölla, hur vackert här är och hur trevligt här är att bo!

Kerstin Jönsson
Kerstin
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.