Nyheter

Sverige är stort, rikt och mäktigt

Nyheter • Publicerad 22 maj 2008

ººTack Annika Ydrefelt (14/5) för att vi fick veta vad sverigedemokraterna verkligen är för några! Din detaljerade redovisning stämmer ju väldigt bra överens med vad landets alla tidningsredaktörer och nästan alla andra objektiva journalister kommit överens om att skriva om dem! Rysliga människor, sverigedemokraterna alltså!

Nej, låt oss fortsätta att rösta på de gamla ned-, förlåt, inkörda främlingsälskande partierna och låt allting rulla på som det alltid gjort.

Massinvandringen berikar vår kultur och berikar framförallt med exempelvis fängslande kvinnosyn, skolfrihet för koranstudier och liknande färgklickar i vårt gamla trista samhälle.

Vi har plats för all världens folkslag. Sverige är stort, rikt och mäktigt och med våra politikers herrefolksanda skall vi snart slå världsrekord i mångkultur och integration! Våra främlingsälskande politiker och redaktörer skall väl snart flytta ut från sina välsegregerade villaområden, och som föredömen enligt sina uttalanden, ta krafttag i integrationen genom att flytta in bland sina hitlockade invandrare i deras snabbväxande ghetton, spännande smältdeglar för vår nya globala mångkultur.

F d skamligt nationellinfödd svensk
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.