Nyheter

Uppskatta Vigren!

Nyheter • Publicerad 7 mars 2008

ººRedan Strindberg sade: Det är synd om människorna. Vet inte om du "Elisabeth" (6/3) är Östra Göingebo eller inte.

I vilket fall som helst är det faktiskt mycket synd om dig som inte kan njuta av Christer Vigrens utsmyckningar i olika byar i kommunen.

Du nämner Tuppen i Hanaskog, så otroligt vacker. Katten som jagar råttan framför Tekniska kontoret i Broby är mycket fotograferad och uppskattad av turister såväl som Östra Göingebor.

Flodhästarna Agnes och Annette i Helge å är ett mycket trevligt blickfång, vilket Karl Malmkvist har fotograferat och den fina bilden pryder Lokaldelen Östra Göinge 2006-2007. För att inte tala om våra fina julprydnader.

Christer Vigren, vi är nog många fler i Östra Göinge som uppskattar dig än kverulanterna. Jag tror mig veta att det finns en särskild budget för utsmyckningar som inte har med pensionärernas mat eller de läckande taken på vattentornen att göra.

Vi är många som önskar att du Christer stannar kvar i Östra Göinge och fortsätter pryda våra byar. Om det nu är sant att du sparkades ut från Simrishamns kommun vill jag på det varmaste tacka dem för det. Kram till dig från

Gun i Knislinge

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.