Ett nytt kontorshus tar form

HÄSSLEHOLM. – Någon gång under juli-augusti nästa år räknar jag med att vi ska kunna flytta in i nya kontorslokaler, säger kontorschefen Ulla Eliasson vid Försäkringskassan i Hässleholm. Det innebär att de 59 anställda vid Försäkringskassan i Hässleholm får betydligt större och framför allt ändamålsenligare kontorslokaler.
Hässleholm • Publicerad 9 november 2001

Det nya kontoret som nu är under uppbyggnad ligger i hörnet av Hantverksgatan och Tredje Avenyen. Huset uppförs i fyra våningsplan. I suterrängvåningen i bottenplanet blir det konferensutrymmen och i de övriga tre våningsplanen ska det inrymmas kontor till de anställda – De nuvarande lokalerna som vi har är inte lämpliga för vår verksamhet. Personalen sitter i kontorslandskap. Med hänsyn till sekretesskraven är det inte lämpligt när besökarna kan höra vad vår personal avhandlar med andra personer. Därför ska det bli skönt för de anställda att de får egna kontor där de kan stänga om sig, säger kontorschef Ulla Eliasson. Försäkringskassan har funnits i sina nuvarande lokaler ett 20-tal år och det är många av försäkringstagarna som uppskattat att kontoret ligger i centrum. Men det nya kontoret kommer inte att ligga avsides. Tvärtom kan tillgängligheten bli bättre genom att det finns fler parkeringsytor i närheten av det nya kontoret vid Hantverksgatan. ewe.nilsson@kristianstadsbladet.se

Av Ewe Nilsson 0451-830 50
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.