Annons

Familjerally lockade 200

Hässleholm • Publicerad 29 september 2003

VINSLÖV. För nionde gången anordnade Lions Club i Vinslöv familjerally igår. Det samlade 164 deltagare i alla åldrar.

Familjerallyts deltagare startade vid Scandiform i Vinslöv och åkte en 6,8 mil lång sträcka via Sörby, Gumlösa, Fjärlöv, Knislinge, Önnestad och tillbaka.

Annons

Under sträckan fick deltagarna svara på frågor och tävla i olika lekar, som basket, pilkastning och boule. För att hålla hastigheten nere fick deltagarna också med sig några foton och fick pricka av var fotona är tagna.

De tre bästa fick var sin bensincheck värd 1500, 1000 respektive 500 kronor. Lions samlade in 16000 kronor, varav hälften på deltagaravgifter och hälften genom sponsring från lokala företag.

– Pengarna delas mellan barncancerföreningen och kvalificerad vård i hemmet i Hässleholm. Det senare är för långtidssjuka som vårdas hemma och pengarna kan användas för sådant som inte sjukhuset står för, som en fest eller utflykt.

Vann gjorde Krister Ringström, Karlshamn följd av Andreas Cronsell, Hässleholm och Mikka Lundström, Broby. I barntävlingen vann Nicole Ebbesson, Vinslöv följd av Daniel Persson, Ballingslöv och Emely Emilsson, Vinslöv.

Marcus Haraldsson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons