Flera händelser i Hässleholm under helgen

Polisen summerade natten mellan fredag och lördag som lugn, förutom i Hässleholm där det finns flera anmälningar om bland annat misshandel och skadegörelse. Natten till söndagen anmälde en man att han blivit misshandlad på Harrys.
Hässleholm • Publicerad 11 januari 2014

- Vi har haft två omhändertagna för fylleri, varav den ena är misstänkt för misshandel också, han är hörd och släppt efter förhör, säger Josefine Fogelström, inre befäl vid Kristianstadspolisen.

Klockan var 02.20 när polisen fick larmet om misshandeln som 21-åringen är misstänkt för.

- Det var två fall av ringa misshandel, han kommer själv inte ihåg så mycket från händelsen. Gärningsmännen blev bara lindrigt skadade så de är också hörda, säger hon.

Klockan 02.29 fick polisen ett larm om ett bråk utanför ett nöjesställe på Hantverkaregatan. En 18-årig man är efter händelsen misstänkt för hot mot tjänsteman.

- Han blir inte gripen utan blir avlägsnad därifrån, säger Calle Persson, informatör vid polisens ledningscentral i Skåne.

Klockan 03.25 upprättas en anmälan om skadegörelse efter att en 23-årig kvinna repat en taxibil och spottat mot chauffören. Händelsen inträffade på Järnvägsgatan.

Strax innan klockan 2 natten mellan lördag och söndag anmälde en man att han blivit misshandlad på Harrys i Hässleholm.

- Det är lite oklart vad som hänt där, säger Josefine Fogelström på söndagsförmiddagen.

Målsägaren fick skador på näsa och i ansiktet.

- Han kördes till CSK av patrullen.

Maria Sällberg
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.