Föreningsliv

Hässleholm • Publicerad 2 maj 2005

Tallparken uthyrd 148 dagar

Andelsföreningen Tallparken i Vinslöv har 3714 andelsägare. Det gamla dansetablissemanget firade i fjor 90-årsjubileum, och var 2004 uthyrd sammanlagt 148 dagar. Under året som gick byggdes entrén om. Som vanligt fortsätter man med sina andelsdanser men också de offentliga trivseldanserna. Och just nu pågår för elfte året danskurs för blivande studenter.

– Det är en service vi vill bjuda ungdomarna på så att de kan gå på studentbalen. Det är en intensivkurs på fem kvällar där vi lär dem vals och foxtrot. Förhoppningsvis är det några som blir sugna och fortsätter dansa, säger ordföranden Roland Rönnefeldt.

Vid årsmötet omvaldes ordföranden Roland Rönnefeldt samt ledamöterna Kjell Wendel, Thomas Lindman och Mats Lundin; medan Thomas Larsson blev ny efter Leif Persson. Kvarstående var Lars Johansson, Sven-Erik Eriksson, Renzo Lucchesi och Inga-Lill Brorsson.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.