Föreningsröster om Hässleholms Idrottspark

Hässleholm • Publicerad 19 januari 2011

Ronny Nilsson, ordförande IFK Hässleholm:

– Att det ska hända något har vi sett fram emot i minst tio år. Det blir ett lyft för hela kommunen och ger tränigsmöjligheter för alla med en inomhushallö och konstgärs ute. Det är stimulerande att detta beslut är taget.

Conny Bengtsson, ordförande Hässleholms IF:

– Det kan bli en fantastiskt fin anläggning. Frågan är bara om konsgräset räcker, mend et är en bra början. Vi vill att det ska accepteras av allmänheten som en bra anläggning och att det ska finnas fler intressenter än bara fotbollen.

Ingrid Widell, ordförande Vittsjö GIK:

– Vi är en klubb med elitfotboll och med detta får vi ännu bättre möjligheter att lyckas med en inomhushall som gör det möjligt att träna året runt, även för våra friidrottare.

Roger Nilsson, ordförande FC Hessleholm:

– Det blir ett enormt lyft. Det är svårt att få inomhustider i våra hallar eftersom vi är så många olika föreningar i stan.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.