Hallå där Jörgen Vänerhag

Hässleholm • Publicerad 25 maj 2005
Jörgen Vänerhag, Vinslöv.
Jörgen Vänerhag, Vinslöv.Foto: 

Det ska bli en ny torgfest i Vinslöv på lördag den 28 maj. Berätta mer!

– Det stämmer. Och det blir med en hel del aktiviteter på dagen som hopptorn för barnen och ponnyridning. Brandkåren kommer hit och visar sin stegbil och så blir det grillning och lite andra aktiviteter som vi får fram under veckan.

– Det här pågår mellan 10 och 13. Sedan blir det uppehåll under eftermiddagen tills det är dags för kvällens tältfest som Värdshuset håller i. Då blir det mat, underhållning med sång och musik och överraskningar för dem som köpt biljetter.

Varför ordnar man det här?

– Det gör vi för att få lite liv i byn. Det är så många som tycker att det inte händer något på orter som Vinslöv, och det vill vi ändra på.

Har ni mer saker på gång det här året?

– Det som står närmast på tur är bymarknaden den 5 juni och sedan Vinslövsdagen den 3 september som ska arrangeras för tredje gången. Vinslövsdagen är ett samarbete mellan Vinslövsalliansen, handlarna och byns föreningar.

– Sedan är det tänkt att det ska bli någon form av 60-talsfest i Hedbergshuset under hösten, och givetvis tomteparaden.

Jan-Tuve Truedsson

Namn:Jörgen Vänerhag.

Bor:I Vinslöv.

Ålder:42 år.

Yrke:Frisör:

Familj:Hustru och två barn.

Uppdrag:Ordförande i Vinslövs Handelsförening.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.