Annons

Hässleholm arrangör för kommun-SM i golf

HÄSSLEHOLM. En kommitté bestående av åtta personer från näringslivkontoret och Hässleholms kommuns umgänges motions- och rekreationsklubb HUMOR, har nu påbörjat förberedelserna inför nästa års SM-tävling i golf för kommunanställda. En tävling som ska pågå i två dagar och spelas på två golfbanor i Hässleholms kommun. Varje år brukar drygt 300 kommunanställda golfspelare från hela Sverige delta i mästerskapstävlingen.
Hässleholm • Publicerad 4 augusti 2001

SM-tävlingen ska avgöras den 12 och 13 september nästa år på Skyrups och Vittsjö golfbanor. Varje SM-tävling föregås av kommunmästerskapstävlingar i de olika kommunerna, där kommunanställda tävlar i två herr och två damklasser. A-klassen för spelare med handicap 0-18 och B-klassen för spelare med handicap 18-36. Klassegrarna i respektive dam och herrklass är sedan direktkvalificerade till SM-tävlingen. Årets SM-tävling avgörs i Skövde under september månad. – Det blir ett stort arrangemang för oss i Hässleholm. Vi har redan börjat förberedelserna med att boka banorna, skicka ut inbjudan och kontakta sponsorer, säger Kenneth Thim, som är en av medlemmarna i arrangörskommittén. ewe.nilsson @kristianstadsbladet.se

Av Ewe Nilsson 0451-830 50
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons