Annons

Hastighetskameror

Hässleholm • Publicerad 8 mars 2001
Installeringen av hastighetskamerorna pågår utmed riksväg 21 mellan Kristianstad och Hässleholm. Under torsdagen arbetade personal från leverantören, Jönköpingsföretaget Sensy Traffic, med att prova samtliga kameraskåp utmed riksväg 21. Kamerorna kommer av allt att döma att tas i bruk i slutet av denna månad eller under första veckan i nästa månad, säger Per Ola Claesson vid trafikpolisen i Kristianstad. Som vi tidigare omtalat återstår en del juridiska frågor att lösa. Bild: TOMMY SVENSSON
Installeringen av hastighetskamerorna pågår utmed riksväg 21 mellan Kristianstad och Hässleholm. Under torsdagen arbetade personal från leverantören, Jönköpingsföretaget Sensy Traffic, med att prova samtliga kameraskåp utmed riksväg 21. Kamerorna kommer av allt att döma att tas i bruk i slutet av denna månad eller under första veckan i nästa månad, säger Per Ola Claesson vid trafikpolisen i Kristianstad. Som vi tidigare omtalat återstår en del juridiska frågor att lösa. Bild: TOMMY SVENSSONFoto: 
SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons