Annons

Ingen kommunal skateboardbana

HÄSSLEHOLM. T 4 Skateboardförenings verksamhet i det gamla ridhuset på T 4-området är slut. Föreningen tecknade kontrakt med kommunen om att hyra ridhuset för sin skateboardverksamhet för 75000 kronor per år, men föreningen har inte betalt hyrorna, därför är det nu slutåkt i ridhuset.
Hässleholm • Publicerad 18 januari 2001

Fritidsnämnden har beslutat att göra en kvittning med eventuella kommunbidrag som skulle utgå till föreningen, därefter avskrivs den resterande skulden.

Samtidigt beslöt nämnden att det inte finns några ekonomiska medel de närmsta åren att avsätta till en kommunal anläggning för skateboardåkning.

Annons

Ramperna i ridhuset ska monteras ned och eventuellt säljas till Kristianstad.

Torsjö Ridklubb utanför Tyringe har vänt sig till fritidsnämnden med en begäran om kommunalt anläggningsbidrag.

Nämnden avslår ansökan med motivering att föreningen inte äger anläggningen, möjligen kan det bli aktuellt med lokalbidrag till föreningen.

Mala IF har ansökt om utbyggnad av gräsplan i Mala. Fritidsnämnden säger att Mala inte står i tur att få en ny fotbollsplan.

Först i tur står Vittsjö GIF, därefter i ordning är HIF, IFK, Tyringe IF och Mala.

ewe.nilsson@kristianstadsbladet.se

Av Ewe Nilsson 0451-830 50
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons