Annons

Kings Head värnar om Göingevallen

HÄSSLEHOLM. – Kings Head FK betraktar Göingevallen som sin hemmaplan och helt säkert förknippar flertalet Hässleholmare idag Göingevallen med Kings Head. Vi ser därför både med oro och nyfikenhet på de faktum att Hässleholms IF ska få ”ta över” Göingevallen, säger Kings Heads ordförande Roger Olandersson i ett brev till kommunstyrelsen och fritidsnämnden i Hässleholm.
Hässleholm • Publicerad 18 januari 2001

Göingevallen är en fotbollsarena med anor. Den förknippas med Hässleholms IF:s storhetstid och de friidrottsgalor som hölls där på 1960-talet. Göingevallen har sedan legat mer eller mindre i dvala tills Kings Heads fotbollsklubb fick förmånen att återuppliva arenan under fjolåret.

Under vårsäsongen hade Krings Head ett publiksnitt på drygt 400 personer vid sina hemmamatcher på Göingevallen och höstens publiksnitt uppgick till 259 betalande. Inte dåligt för ett lag som håller till i division 7.

Annons

I skrivelsen till kommunen framför klubben sin oro för att inte få använda Göingevallen i fortsättningen, men man säger sig samtidigt vara nyfikna på vad HIF:s entre på Göingevallen kan innebära för fotbollsanläggningens upprustning.

ewe.nilsson@kristianstadsbladet.se

Av Ewe Nilsson 0451-830 50
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons