Kontorshotell lösning för småföretagare

Hässleholm • Publicerad 27 maj 2005

Till och med på små orter som Vinslöv kan det vara den perfekta lösningen för småföretagaren som tröttat på hemmakontoret eller behöver expandera.

Nu finns den möjligheten hos Gert-Inge Olofsson, som då han expanderade med sin Granngårdenbutik byggde i två plan för att kunna hyra ut kontorslokaler. Butiken stod klar inför julen 2003 och nu har Conny Wiktor med firman Strö Dator AB flyttat in som första hyresgäst. Lördagen den 28 maj har man dessutom öppet hus och visning.

Kontorshotell fungerar precis som det låter, framhåller Gert-Inge Olofsson som realiserade sina planer tillsammans med arkitekterna Anders Nylander och Robert Samuelsson. Den som hyr kontorsplats och förråd efter behov får på köpet tillgång till konferensrum, snabb bredbandsuppkoppling, matplats, kök, toalett etcetera.

Jan-Tuve Truedsson

0451-830 50

jan-tuve.truedsson

@kristianstadsbladet

VINSLÖV Kontorshotell är inte enbart förbehållet företagaren i storstäderna.
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.