Annons

Kort frihet för par

HÄSSLEHOLM. Polisen i Hässleholm grep sent på måndagskvällen en 29-årig man och hans 25-åriga hustru i en lägenhet i Hässleholm. Mannen och kvinnan har varit anhållna i sin frånvaro misstänkta för grov stöld i samband med ett villainbrott som skedde i Hagsjö norr om Bjärnum den 12 september. Det finns vissa spår som pekar på att paret varit delaktiga vid inbrottet.
Hässleholm • Publicerad 19 september 2001

Den anhållne mannen och hans hustru är väl kända av polisen sedan tidigare. Båda har nyligen avtjänat fängelsestraff för liknande brottslighet. Den 29-årige mannen blev så sent som den 30 augusti villkorligt frigiven, med en återstående strafftid på tre månader. Vid inbrottet i villan norr om Bjärnum stals bland annat en guldklocka, polisradio och kontanter. Kammaråklagare Eva Norberg tar först på onsdagen ställning till om hon ska begära paret häktade på sannolika skäl misstänkta för grov stöld. ewe.nilsson @kristianstadsbladet.se

Av Ewe Nilsson 0451-830 50
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons