Nya sjukhusentrén invigdes av sjukhuschefen

Hässleholm • Publicerad 3 maj 2003
Patienten Berth Johnsson klipper bandet till sjukhusets nya entré. Sjukhuschefen Ewald Ornstein assisterar. BILD: PETER ÅKLUNDH
Patienten Berth Johnsson klipper bandet till sjukhusets nya entré. Sjukhuschefen Ewald Ornstein assisterar. BILD: PETER ÅKLUNDHFoto: 

Sjukhuset i Hässleholm har blivit mer lättillgängligt sedan huvudentrén byggts om. Den stora förändringen är att bilar nu kan köra runt in under ett skärmtak till ingången. Det har man saknat fram tills nu, samtidigt som bilarna har fått backa och böka då man har lämnat och hämtat passagerare.

I går strax före lunchtid invigde sjukhuschefen Ewald Ornstein den nya ombyggda huvudentrén. Förutom flyttad entré och nytt skärmtak har även vändplatsen utanför gjorts om. Invändigt har det blivit nya sittmöbler och hela centralhallen har målats i varma och välkomnande färger.

Jan-Tuve Truedsson

HÄSSLEHOLM
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.