Annons

Polisen vill ha in fler tips

HÄSSLEHOLM. Polisen vill på måndagen inte säga någonting om brandattentaten i Hässleholm, eftersom varken brottsplatsundersökning eller alla vittnesförhör är avslutade. Fortfarande välkomnar polisen tips.
Hässleholm • Publicerad 21 augusti 2001

Under måndagen undersökte kriminalteknikerna från Kristianstad resterna av de båda eldhärjade butikerna. – Det finns vittnen till båda bränderna och vi håller på att få in vittnesuppgifter, säger Kurt Larsson vid kriminalpolisen. – För dagen har vi inte mycket att berätta. Det står dock klart att rutan har krossats före att den eldfarliga vätskan har kastats in, säger kriminalinspektör Kurt Pernetun. – Förloppet i Österås Matbutik har gått mycket fort. Elden har snabbt spridit sig till trätaket, som blev övertänt. Därefter har det ramlat ner. – Vi har en del tips om bränderna, men vill ha fler. Så vi är tacksamma för fler tips om någon vet någonting, tillägger Kurt Pernetun. nyheter @kristianstadsbladet.se

Av Bo Erlandsson 0451-83050
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons