Annons

Stefan Sundström kommer till Markan

HÄSSLEHOLM. Stefan Sundström, rocktrubadur med proggattityd, tillhör vårens artister på Markan i Hässleholm. Konserten äger rum den 30 mars och är ett samarrangemang mellan Markan och Musikforum.
Hässleholm • Publicerad 18 januari 2001
gästar Hässleholm och Markan den trettionde mars.
gästar Hässleholm och Markan den trettionde mars.Foto: Stefan Sundström

– Sundström är en önskeartist för oss, säger Micke Fredholm på Markan. Med honom tycker jag att vi fått ihop ett starkt och varierat vårprogram.

Nästa lördag intar som bekant hip hop-bandet Latin Kings Markan. Efter styrelsemöte i början på veckan kan Micke Fredholm nu presentera ytterligare fyra programpunkter. Den nionde februari uppträder två lokala band – Leech och Deep Purple Jam – och knappt två veckor senare (23 februari) kommer tjejbandet The Pusjkins till Hässleholm. – De är aktuella både med platta och en ny video, konstaterar Fredholm. Vi har faktiskt försökt få hit Pusjkins flera gånger tidigare.

Annons

Rätt i tiden ligger också nästa bokning, hip hop-artisten Melinda Wrede som fått rejäl rotation på singeln Relationsteori. Wrede gästar Markan den sextonde mars.

Stefan Sundström kommer alltså till Hässleholm den trettionde i samma månad. Säsongens höjdpunkt, menar Micke Fredholm:

– Vet inte ens om han uppträtt i Hässleholm tidigare. I så fall måste det vara väldigt länge sedan.

Markans styrelse diskuterade också Festival Blå vid senaste mötet. Inga beslut fattades, men allt talar för en fortsättning vid samma tidpunkt som tidigare år, det vill säga helgen innan skolornas höstterminsupptakt.

anders.martensson@kristianstadsbladet.se

Av Anders Mårtensson 044-18 55 58
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons