Annons

"Tipspromenad" med bilen

Hässleholm • Publicerad 24 september 2003

VINSLÖV. På söndag den 28 september arrangerar Lions Club Vinslöv familjerally. Rallyt är en "tipspromenad" i bilen eller på motorcykeln, ingen hastighetstävling eller några körprov.

– Deltagarna kör en sträcka på cirka 6,5 mil i höstfager göingenatur och på åtta ställen längs vägen finns "stationer" med Lions-medlemmar. Där finns det frågor att svara på eller praktiska tävlingsuppgifter att lösa, säger klubbens talesman Sten-Åke Rolf. Dessutom ska deltagarna identifiera några vyer som finns längs vägen.

Annons

– Det är nionde gången vi ordnar rallyt. Precis som i fjor finns en särskild barntävling med frågor och uppgifter anpassade för de yngre. Vi säljer också varm korv på en av stationerna.

– Alla kör i sin egen takt och har stor del av dagen på sig. Start kan ske mellan kl 10-13, men målet skall vara nått kl 16.15 om man vill vara med och "kämpa" om de många fina priserna

Start och mål är som vanligt vid Skandiform och behållningen går till KVH och Barncancerföreningen, säger Sten-Åke Rolf. Vi hoppas på många deltagare och en skön sensommarsöndag lämpad för utflykt med kaffekorg i bagaget.

Jan-Tuve Truedsson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons