Nyheter

Problem med webbsändning

Inte nog med att IFK Kristianstad stod för säsongens svagaste insats i går mot Aranäs – Sportsgrounds webbsändning genom kristianstadsbladet.se var till en början utan ljud för vissa tittare.
Nyheter • Publicerad 14 mars 2013

– Vi hade 550-600 som ville titta och det kom in 20-25 mejl om problem. Vissa webbläsare fungerar bättre, detta kan vara ett problem om man har Iphone eller Ipad, säger Peter Gagneus, vd på Sportsground.

Vet ni mer exakt var problemet ligger?

– Nej, inte i nuläget, även om vi ska titta vidare på detta och undersöka det. Just nu rekommenderar vi tittare att använda google chrome som webbläsare, det verkar fungera bättre.

Det har varit problem även tidigare, i sändningen borta mot Lugi.

– Ja, då var det svart de sju första minuterna. Men det har inget med detta problem att göra.

Vad vill du säga till de tittare som är besvikna på er?

– Att vi alla naturligtvis är ledsna. Vi har lagt ner mycket tid och ork på att det här ska fungera. Nu kommer vi att tillsätta en arbetsgrupp för att reda ut detta problem. De som köper sin match ska självklart kunna vara nöjda med produkten.

Mikael Hallqvist
Carl-Johan Liljedahl
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.